Veel gestelde vragen


Ik krijg per email veel vragen waarvan er hieronder hopelijk een deel wordt beantwoord.


Kan ik ook naar een winkel van AmazoneXL.nl
AmazoneXL.nl is een webshop. Indien gewenst kan er op afspraak wel aan huis in Ferwert gepast worden. Door de week is dit ook in Leeuwarden mogelijk. Tijdens de open middagen is iedereen welkom!

Ik wil een pakketje retour sturen, hoe werkt dat?
Alle informatie over ruilen en retourneren vind je hier: Ruilen & Retourneren

Waar vind ik mijn retourlabel?
Je kunt een retourlabel (met korting) downloaden via de link in de email met Track & Trace code die je hebt ontvangen toen ik je pakje heb verzonden. Check ook even je spam-filter. Ik kan die link helaas niet nog een keer sturen, dat is een automatische email als ik een verzendlabel aan maak.

Je mag je pakje ook zelf via PostNL verzenden, bewaar dan wel even je verzendbewijsje totdat je retour verwerkt is.

Hoe lang duurt het voordat mijn retour wordt verwerkt en het aankoopbedrag wordt teruggestort?
Alle retouren worden binnen 3 werkdagen verwerkt. Zet op het retourformulier het rekeningnummer waar het bedrag naar terugbetaald kan worden. Het kan 2 tot 3 werkdagen duren voordat een bedrag op de rekening is bijgeschreven.

Hoe kan ik zien of een artikel/maat uit voorraad leverbaar is?
Artikelen/maten die uit voorraad leverbaar zijn herken je aan een groen vinkje bij de betreffende maat. Staat er een rood kruis, dan is het artikele niet uit voorraad leverbaar maar meestal wel te bestellen. De levertijd zal dan 2 tot 4 weken bedragen. Het kan echter zijn dat de werkelijke voorraad net helemaal overeen komt met de voorraad op de website omdat er bijvoorbeeld bestellingen zijn gedaan of retouren nog niet verwerkt.