Ruilen & Retourneren

Natuurlijk is het altijd mogelijk dat een artikel toch niet past, niet bevalt of beschadigd is.
In dat geval is het mogelijk om het artikel binnen 14 dagen retour te sturen. Uiteraard ongedragen en in de originele verpakking met alle labels.
Bij incomplete verpakkingen houden wij ons het recht voor om 10% van de aankoopprijs in rekening te brengen. Laarzen dienen extra verpakt te worden en niet alleen in de omdoos verzonden te worden.

Bij het retourzenden dien je het meegezonden Retourformulier in te vullen en het artikel, voldoende gefrankeerd en met vermelding van de afzender, te verzenden naar:

AmazoneXL.nl
Van Haersmasingel 70
9062 GC Oenkerk


U heeft een email met Track & Trace code ontvangen toen wij het product aan u verzonden, daarin vindt u ook een link voor een retouretiket. De kosten hiervoor bedragen € 6,95 (i.p.v. de € 7,25 die u normaal bij het postkantoor betaald). Het pakket kunt u daarna bij een PostNL servicepunt inleveren.

Gebruik altijd deze link zodat wij uw retour ook kunnen volgen.

U kunt er voor kiezen om via de email of het retourformulier een nieuw artikel te bestellen (in dit geval zullen eenmalig geen nieuwe verzendkosten worden berekend) of om uw geld terug te ontvangen. A.u.b. geen nieuwe online bestelling plaatsen.