Welkom bij AmazoneXL.nl

Dé webshop voor ruiters met een maatje meer!

Hier vind je de leukste rijkleding in maat 44 t/m 54, voor vrije tijd en wedstrijd.

Vakantie --> Augustus gesloten
Zoals de meeste mensen wel weten run ik (Bonny) AmazoneXL.nl alleen. Dat betekent dat wanneer ik er niet ben er geen bestellingen, retouren of vragen kunnen worden verwerkt.

Het is nog vroeg om al te melden, maar van 1 t/m 30 augustus is AmazoneXL.nl wegens vakantie GESLOTEN.
Je kunt in die periode bestellingen plaatsen en vragen per mail stellen, maar ik ben samen met mijn man die maand aan het rondreizen door Colombia, ook op plaatsen waar vaak geen internet is. Op de momenten dat ik er tijd voor heb en bereik heb kan ik wellicht mailtjes beantwoorden, maar als dat niet lukt krijg je zo snel mogelijk bericht als we weer terug zijn. Alle bestellingen die worden geplaatst probeer ik 30 en 31 augustus te gaan verwerken.

Mocht je er dus zeker van willen zijn dat je bestellingen wilt ontvangen voor die tijd, plaats ze dan op tijd.


NIEUW! Montar rijbroek Harper
Prachtige rijbroek van Montar in maat 46 t/m 54. Zit je maat er niet meer tussen? Geen probleem! Je kunt de broek gewoon bij me bestellen met een levertijd van ongeveer 2 weken. Ben je nieuwsgierig naar andere broeken (of overige kleding) van Montar? Je kunt alles bekijken op www.montar.dk. Alle producten op de site zijn via mij te bestellen dus stuur me een mail!

De Harper broek is op voorraad in de kleuren grijs en navy. Andere kleuren zijn te bestellen! Klik hier

SALE! Nu korting op alle winterjassen. Klik hier!


Nieuwe eigenaar! We zijn online!

Zoals inmiddels wel bekend is, heb ik (Bonny Van Bergeijk - Vermeesch) de webshop van Amazonexl.nl overgenomen. Ik vind het erg leuk om aan de slag te zijn en hopelijk kan ik veel mensen blij maken met leuke ruitersportkleding.

Op dit moment is de collectie nog vrijwel hetzelfde als wat je gewend bent. Stukje bij beetje zal ik nieuwe kleding toevoegen.

OPEN DAGEN
Het is de bedoeling om af en toe een open middag te organiseren!
Tijdens de open middag kan iedereen langskomen om door de rekken te gaan en de kleding te passen. Ik weet zelf hoe lastig het is om online een rijbroek uit te zoeken in de juiste maat, dus dit is je kans om te komen kijken welke broek het beste bij jou past.



Mocht je vragen hebben over een artikel hoor ik dit graag. Hopelijk tot ziens en veel shopplezier!