Welkom bij AmazoneXL.nl

Dé webshop voor ruiters met een maatje meer!

Hier vind je de leukste rijkleding in maat 44 t/m 54, voor vrije tijd en wedstrijd.

OPRUIMING FULLER FILLIES CHAPS EN LAARZEN

50% korting!

Helaas is dit voorjaar bekend geworden dat Fuller Fillies failliet is gegaan, waardoor er geen chaps of laarzen meer te bestellen zijn van dat merk. Op dit moment wordt hard gewerkt door AmazoneXL in samenwerking met Horka om nieuwe chaps en laarzen in grote kuitmaten te produceren. Goed nieuws! De chaps zijn er bijna!

Daarom nu grote opruiming van alle Fuller Fillies chaps en laarzen! Let op: deze laarzen en chaps kunnen niet meer retour gestuurd of geruild worden. OP=OP!NIEUW! Montar rijbroek Emily en Karly
Prachtige rijbroeken van Montar in maat 46 t/m 54. Zit je maat er niet meer tussen? Geen probleem! Je kunt de broek gewoon bij me bestellen met een levertijd van ongeveer 2 weken. Ben je nieuwsgierig naar andere broeken (of overige kleding) van Montar? Je kunt alles bekijken op www.montar.dk. Alle producten op de site zijn via mij te bestellen dus stuur me een mail!

De Harper broek is op voorraad in de kleuren grijs en navy. Andere kleuren zijn te bestellen! Klik hier


Nieuwe eigenaar! We zijn online!

Zoals inmiddels wel bekend is, heb ik (Bonny Van Bergeijk - Vermeesch) de webshop van Amazonexl.nl overgenomen. Ik vind het erg leuk om aan de slag te zijn en hopelijk kan ik veel mensen blij maken met leuke ruitersportkleding.

Op dit moment is de collectie nog vrijwel hetzelfde als wat je gewend bent. Stukje bij beetje zal ik nieuwe kleding toevoegen.

OPEN DAGEN
Het is de bedoeling om af en toe een open middag te organiseren!
Tijdens de open middag kan iedereen langskomen om door de rekken te gaan en de kleding te passen. Ik weet zelf hoe lastig het is om online een rijbroek uit te zoeken in de juiste maat, dus dit is je kans om te komen kijken welke broek het beste bij jou past.Mocht je vragen hebben over een artikel hoor ik dit graag. Hopelijk tot ziens en veel shopplezier!