Ruilen & Retourneren


Natuurlijk is het altijd mogelijk dat een artikel toch niet past, niet bevalt of beschadigd is.
In dat geval is het mogelijk om het artikel binnen 14 dagen retour te sturen. Uiteraard ongedragen en in de originele verpakking met alle labels.
Bij incomplete verpakkingen houden wij ons het recht voor om 10% van de aankoopprijs in rekening te brengen. Laarzen dienen extra verpakt te worden en niet alleen in de omdoos verzonden te worden.

Bij het retourzenden dien je het meegezonden Retourformulier in te vullen en het artikel, voldoende gefrankeerd en met vermelding van de afzender, te verzenden naar:

AmazoneXL.nl
Damsterweg 8
9911 TC Oosterwijtwerd

U heeft een email met Track & Trace code ontvangen toen wij het product aan u verzonden, daarin vindt u ook een link voor een retouretiket. De kosten hiervoor bedragen € 5,95 (i.p.v. de € 6,75 die u normaal bij het postkantoor betaald). Het pakket kunt u daarna bij een PostNL servicepunt inleveren.

Gebruik altijd deze link zodat wij uw retour ook kunnen volgen.

U kunt er voor kiezen om via de email of het retourformulier een nieuw artikel te bestellen (in dit geval zullen eenmalig geen nieuwe verzendkosten worden berekend) of om uw geld terug te ontvangen. Indien de gehele bestelling geretourneerd wordt worden ook de verzendkosten terugbetaald. A.u.b. geen nieuwe online bestelling plaatsen.

Eventuele ontvangen cadeau's die bij besteding van een bepaald bedrag (bijvoorbeeld > € 100,-) zijn ontvangen dienen ook geretourneerd te worden als de uiteindelijke bestelling ver onder het cadeaubedrag is gekomen.
U kunt er ook voor kiezen het cadeau te houden, in dat geval wordt de winkelwaarde met het retourbedrag verrekend.